Wat kan E & E Support voor jou beteken?

 

Event & Entertainment Support is er voor: 
 
EE_Support_Logo.png
EVENTORGANISATIES & BEDRIJVEN

E & E Support adviseert en helpt bij het plannen, organiseren en in de uitvoering van diverse evenementen voor zowel evenementenorganisaties als bedrijven. Denk hierbij aan bedrijfsfeesten, productpresentaties, openingen, jubilea of andere feestelijke aangelegenheden. Plannen, organiseren, vervaardiging van draaiboeken, contacten en reserveren van externe partijen, zijn taken die E & E Support uit handen kan nemen.

 
EE_Support_Logo.png
ARTIESTEN- & ENTERTAINMENTBUREAUS

E & E Support adviseert en helpt bij het plannen, organiseren en in de uitvoering van optredens en uitvoeringen van artiesten, entertainers, bands en acts. Plannen, organiseren, vervaardiging van draaiboeken, contacten en reserveren van externe partijen, zijn taken die E & E Support uit handen kan nemen.

 
EE_Support_Logo.png
ARTIESTEN & ENTERTAINERS

E & E Support biedt support en coaching aan artiesten, entertainers, bands en andere acts bij hun ontwikkeling, optredens en uitvoeringen. Denk hierbij aan repertoire, conceptontwikkeling, performance en uitstraling. Maar ook bij planning en organisatie van een bijvoorbeeld een concerttour biedt E & E Support de helpende hand.

 
MUZIEKVERENIGINGEN & ZANGGROEPEN/KOREN
EE_Support_Logo.png

E & E Support biedt advies en support aan muziekverenigingen en zanggroepen/koren in de vorm van regie voor optredens en uitvoeringen.

E & E support adviseert en helpt bij het creatieve proces van een voorstelling of uitvoering. Maar ook in de planning en de gehele organisatie door middel van een duidelijk en helder draaiboek waarmee zowel de vereniging als externe partijen (zoals zaal/theater en geluid- en lichttechnici) mee vooruit kunnen. Dit alles tegen een aantrekkelijk verenigingstarief!