top of page
Barry van Opbergen, Eigenaar E & E Support
Barry van Opbergen

Barry van Opbergen

Eigenaar en oprichter van E & E Support

Door gedegen werkervaring in de event-, entertainment- en hospitalitybranche ben ik breed inzetbaar voor evenementenorganisaties, entertainmentbureaus en bedrijven die zoeken naar advies en/of hulp.  Schakelen, levelen, initiëren en een hoge snap snelheid zijn zaken die bij mij horen. Ik leer erg makkelijk en pak zaken snel op. Initiatief nemen en steeds weer zoeken naar nieuwe wegen vind ik heerlijke uitdagingen. Verder kan ik snel schakelen in diverse situaties en ben ik erg sociaal aangelegd waardoor ik makkelijk en snel met mensen contact maak.

Met mijn eigen podiumervaring als zanger en muzikant en werkervaring in de entertainmentbranche ben ik in staat zowel beginnende als gevorderde artiesten, entertainers, bands en acts te laten groeien en ontwikkelen door de juiste coaching en begeleiding.

Inmiddels kan ik al diverse uitvoeringen en concerten van verschillende muziekverenigingen en zanggroepen op mijn naam schrijven als regisseur. Concept ontwikkeling, programmering, vervaardigen van draaiboeken en regie tijdens de uitvoering zijn bij mij in goede handen.

bottom of page